sommar

Lördag: Jag jobbade 7h :O Något jag trodde skulle va hur jobbigt som helst i den miljön, men det gick kanonfint :)
Därefter skjutsade vi mormor till stugan, och passade på att busa loss rejält i kohagen samt träna lite på vårt nya läggande!!

Söndag: Det är idag det ;) Träning med gänget i kristinehamns skärgård, låter lika härligt som det var. Ett bra pass där vi utvärderade våra hundar ordentligt för att komma på hur vi ska göra den 28 då det ska tävlas.

Jag har den senaste veckan märkt att gossen behöver en låång uppvärmning. Tidigare har jag trott att han bara blir tröttare och tröttare, men numer krävs ~20min uppvärmning för att Julle ska vara med mej.
Har också märkt att jag absolut ska undvika beröm med rösten under tiden han utför sina övningar. Han blir betydligt mer taggad om jag håller käften och tittar rakt fram ;)
Tills sist har jag också märkt att vår leksakshare fastknuten i ett snöre är den absolut bästa belöningen, till fullo. Den ska ligga och vänta på sidan av planen på tävlingen :)

Glass ute på klipporna samt lössläpp av alla hundar på en gräsplätt på det. Hundarna var trötta av värmen och träningen, men alla rejsade på utav bara sjutton. Härlig syn när fem lösa hundar kommer springande. Fasen att det var idag man skulle glömma kameran :/

I veckan väntar en väldig massa plugg. Sådant som skulle gjort tidigare.. Nu väntar biologiboken igen, prov på tisdag och jag har precis börjat.. fasen

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, vad härligt det låter!

Kan meddela att under ett motivationstest på utbildningen kampade Dagmar precis lika bra som i onsdags! I love it!

2011-05-09 @ 10:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0