sammanfattning:

Torsdag: 2,5h ute i den skinande solen. En runda som vanligtvis tar en timme kortare ;) men i gott sällskap av Sandra drygade vi omedvetet ut på tiden.
Riktigt riktigt bra träning på kvällskanten också. En något för het kille, men skitbra för mej att lära mig hur han ska tränas i sådana situationer. Korkorta pass, tre repetitioner o burvila emellan. Massor med lagom lek och en kanonfin bana på fem skyltar som avslut. Gårdagens träning har gjort susen!

Fredag: Endast en koppellångis och inte mycket mer. Spring i ny skogsdunge på kvällskanten och mys i soffan.

Lördag: Underbar långis i det kanonfina vädret. Ett par timmar som sprang iväg och en gosse som imponerade. Lös som kopplad, lugn som uppspelt. Härlig nu runda som ska prommeneras oftare.

Söndag: Träning med klickergänget. Fokus på fot + svängar och ligg-momenten. Gick finfint måste jag säga. Han har så lätt för att koncentrera sig och håller fokus så jävla bra, älskade pingla. Ska jobba mera på uthållighet i fotträningen, det gjorde vi idag och det gick framåt. Upptäckte en ny favoritbelöning också. Blötfoder på burk, mumma sa gossen som ville tugga sönder hela externbelöningslocket.

Plugg väntar. Har skjutit en uppgift framför mig läänge som dessutom ska var inne på torsdag :(

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilken härlig helg!

Hoppas pluggandet gick bra också :)

2011-03-21 @ 10:30:59
URL: http://sofiegustafsson.se
Postat av: Sara och Dagmar

Haha, gud vilken härlig bild på Julle!

Och världens finaste på Dagmar! <3

2011-03-22 @ 10:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0