Buus.

Oooh. Inte ett skit i skolan, ända till på torsdag då vi tar studden :D gaah vad bra!! Bara en massa härligt roligt med klassen. Jag lever!

Igår skulle vi prova på Falletleden här i området, men den utlovade dunderåskan fick oss att prommenera en långis kring orten istället, mestadels i koppel. 25 grader varmt, och Julle blev lättad när vi titade in hos mormor för en fika, och för hans del tre skålar med vatten.

Jag hade tappat bort kopplet på helgens resa och fick därför prommenera med det som pappa använder. Men som tur va kom kopplet till rätta :) Koppel är verkligen en vanesak, riktigt obehagligt till och med att använda ett annat. Detta slitna, numer solblekta nylonkoppel har vi haft sen Julle var 1 :) För då tappade vi bort det han hade när han kom hit. Hihi.

Idag gick vi långis i reservatet. Hälften lös och hälften kopplad beroende på hur allt kändes. Gossen var finfin idag, och han gillar verkligen de nya godisarna :D Toppen!
Vi stannade kvar och tittade på a-lagsmatch på vallen också. Mosart var också där med sin husse, och gossen klarade det galant att sitta vid matte och bli klappad. Trots att Mosse ville nosa och hälsa. I pausen blev det röj i gläntan vill jag lova. Julle springer trippelt så fort som Mosse, vilket han verkligen älskar :) Dessutom var Mosse ruskigt avundsjuk på Julles tennisboll som han aldrig lyckades få tag på. Mosse är ett riktigt kraftpaket, blandning mellan golden, labbe och något mer :) Klumpkroppen gör att Julle springer ifrån, men däremot är Mosart överlägsen i brottningsmatcherna, en rättvis fördelning tycker dom :)

Nu väntar en film.
Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Häärlig läsning!:D

2011-06-02 @ 14:57:13
URL: http://www.sofiegustafsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0