9e augusti

Igår tog vi först en prommenad till mormor för att klippa gräset, och det obligatoriska fikat såklart. Därefter gick vi långis i reservatet, vilket var länge sen :D Det är mysigt där, men det var ruskigt blött och lerigt. Det gillas av Jullebulle som hade redigt med eld i baken då temperaturen var under femton :P Det är så härligt att se honom få fnatt och bara rejsa runt, han ser så oerhört lycklig ut då :D På hemvägen drog han några varv med Mosart på grästomten också.

På kvällen tog vi bilen mot Kristinehamn för träning med ett härligt gäng. Vi satt länge och kikade på när sheltiesarna rejsade på agilityplanen. Vilken fart de kan komma upp i alltså, framförallt den svarta av dem ;)


Fortsätter att förundras över folks träningsfilosofier.. Igår var den en kvinna som först och främst smällde till hunden på skinkan när den tappade fokus. Därefter skrek hon "Hååålll fast" så det ljöd över hela klubben då hunden släppte apportbocken.. Effektiv och rolig träning, knappast. Men vi tycker, tänker och tränar olika, så är det bara :D

Gossen gick en helt rallylydnadsbana med externbelöning. Så lång har han aldrig gått med den sortens belöning, vilket resulterade i att han efter ~10 skyltar tappade position och funderade över om han skulle få ta belöingen snart eller inte. Med mera träning på den biten så fixar han att hålla ihop en hel bana. Externbelöningen gör honom mycket mer taggad, och enligt resten av gruppen gick svansen på högbvarv rakt igenom :D Han styrkor är definitivt säkerheten i allt han gös. Han är alltid sansad och eftertänksam - gullet <3

Det är tävlning i Karlstad den 27e, jag ska inte va med, men de andra ska. Jag måste försöka fundera ut vad jag har för mål med Julle. Utan mål blir träningen bara lite halvdan tyvärr. Fundera får bli..

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0