skogen.

Snacka om att våren har slagit till, fy bubblan vad härligt :)

Tre långisar i skogen sen sist. I onsdags, vilken var första turen var gossen såå lycklig över att få spurta omkring med mossa under tassarna. Det lyste om hela honom :) I torsdags prommenerade vi med Lovisa&Alice. Grabben var skötsam o lyssnade på de allra flesta kommandona, men han var något i sin egna lilla värld. Dessutom fick han för sig att jucka på Alice några gånger. Har funderat lite kring det o tror mej ha en ide på hur jag ska tackla sådana situationer. Dessutom krävdes det två inkallningar i en situation längs prommenaden. Dags att börja träna lite mer igen, och framförallt, att använda inkallningsignalen lite mer. Den tynar liksom bort om den aldrig används!

Idag passade vi på att köra ett upplet med fyra stycken leksaker utlagda. Härligt engagemang, men med stekande sol o hängande tunga var det inte lätt att lyckas genomföra alla inlämningar i galopp. Han gjorde allt han kunde iaf :) Finfina gossen!
Flera inkallningar längs vägen som alla satt perfekt, lite repetition är somsagt aldrig fel, samt härlig lek. Märker att leken faktiskt stigit i rangordning på listan av favvisbelöningar.

I kväll väntas egentligen hundträning, men eftersom pappa får komma hem några timmar ikväll stannar jag hemma.
Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0