Operation ringklockan.

Julius har bjudits på en prommenad med pappa idag. Pappa har fått komma hem från sjukhuset, o förstöker komma igång med en liten prommenad var dag. Gossen gillar't :) Och sköter sig så bra enligt rapporter. Pappa var imponerad, gossen hade tydligen lyckats passera en chihuahua på cykelvägen utan att stanna upp o fundera på om man ska våga eller inte.

Därefter påbörjade vi träningen av operation ringklockan. Ringklockan skapar reaktionen stormskäll av allt vad du äger o har, rusa dit o lugna inte ner dej fören du skällt ut personen ordentligt o insett att den inte är värst farlig, i gossens kropp. Har alltid löst det hela lite enkelt genom att strö ut massa godis på golvet när det ringer på, o det funkar ju bra för stunden, men reaktionen hos gossen förändras inte.. konstigt nog.
Så inom en (förhoppningsvis) snar framtid ska ringklockan/knackningar betyda, spring till hudkorgen och ligg kvar till du får fri :) Det gäller bara att få det i bruk, haha vilket var det lilla problemet, eller inte!

Världen vackraste guldgosse :)
Jag har avvänt target i hundkorgen, sist jag testade använde jag hundkorgen som target. Gossen har alltid lätt för att plocka bort dem, så därför beslöt jag mej för att köra såhär. På tre pass har vi kommit såpass att gossen kan springa till sängen och trampa på locket från hela huset. Det gick såå smidigt och bra, mäkta imponerad matte. Ett sådant pass till ikväll, därefter ska vi gå vidare :) Hoppas på att detta leder någonvart nu!

Därefter har vi tagit en rask sjukilometare med härlig musik i öronen. Middag väntar, plugg måste vänta, och sängen väntar. Imorn är det NP i svenska b. Halleluja för att slriva uppsats hela dagen, vilken onödig, aptråkig skit..
Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0