Kurs

Jahapp, igår var det kurs igen då :)
Julius&mitt trick som vi skulle lära honom blev slalom mellan mina ben. Egentligen är det inget trick jag är sådär jätte förtjust eller imponerad av, men jag kom för sjutton inte på något annat ju..
Och hur gick det då? Mja, helt okej men inga sensationer så. Jag hade en bedrövlig tajming och klickade fle endel så grabbens fel var det verkligen inte. Vi har jobbat vidare lite här hemma, och en riktig framgång blev det förut, men vi får se om den sitter fortfarande!


(Julius med en dejt på goldendagen.)
För övrigt skötte han sej okej på kursen. Det var mest innan när han fick hälsa på några hundar som tutan sätter igång. Han klarar helt enkelt inte av att hålla igen munnen när han blir bussugen, men det går ju över snabbt. Han låg tyst och stilla och tittade på de andra ekipagen när det inte var hans tur, och han arbetade ruskigt fint när vi körde. Han erbjöd en hel del utan att tappa tålamodet och brista ut i frustration så jag är stolt över gossen.

Idag har vi gått en långis  i skogen. Det var menat att bli en power nix men jag vette tusan om man kan räkna det till den kategorin. Det blev mest såsa omkring, köra  vårat shejpingpass någon gång samt slunga iväg boll så långt jag kunde :)

Nu ska Julius få mat, rastas och sen ska vi se på Idol :) Och nu ska vi träna i reklampauserna som vi blivit beordrade!! Ha det bra!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0