Spår:

Den så kallade studiedagen är strax förbi, nog har jag jobbat med en del fysik, men matten, vars slutprov är redan på torsdag orkar jag inte med.. Fy bubblan vad tråkigt det är, det är bara att hoppas på att man har en bra dag på provet. G kommer jag få så oroa er inte för min skull inte ;)

Imorse gick jag upp tidigt för en körlektion, men pappa passae på att ta med grabben på en långis vid motionsspåren. Julle hade sprungit som en sate, precis som vanligt och skött sej ypperligt :) Kul när det går så bra för dem. Det är annat än första året vill jag lova. Pappa envisades nämligen med att inte koppelträna, han trodde att det räckte att jag gjorde det, så det var Julle som var ute med pappa och det slutade i att de inte gick ut tillsammans.. Och nu springer han lös i skogen och lyssnar så fint trots folk&fä.. Skitkul!

(Förstår ni vad jag menar när jag påstår att min gosse kan ha ett lite mesig uttryck ibland?Endast 1litet år)
Igårkväll var jag ute i skogen vid 22-tiden och la 2 spår, det var faktiskt en aning läskigt när det började skymma. Jag la ett vanligt spår när jag gick med märgben som belöning och sen tänkte jag testa ett spår med foder i varje fotsteg.
Och hur gick det då? Jo det gick kanon :) Efter 13h liggtid gick vi, alltså 8h mer än vad grabben är van men han klarade galant. Det vanliga spåret hade han såklart lite hög fart, men ändå betydligt lägra tempo är vanligt. Nog virrade han till det någon gång så jag fick hjälpa honom lite, men det gick ändå bra. Skitnöjd med det. Det andra gick också bra faktiskt. I början struntade han såklart i foderkulorna men då stoppade jag så han bara kom vidare om han åt upp kulorna först och det fungerade bra för att vara första gången. Det ska vi testa massa fler gånger :D

Nu på kvällskvisten gick vi ut och sprang, precis som igår kväll. Igår drog vi till med ett jädra tempo, herre vilken sprutt vi hade i benen. Idag blev det dock lite saktare, men ändå snabbare än vårt medeltempo. Grabben var dock ruskigt trött efter dagens aktiviteter så han sprang mest på stigen brevid mej stackarn.. Nu ska han få ett ben den gossen och sen ska jag bädda ner honom i min säng :)

Shit, jag har verkligen en tendens till att fastna i detaljer :/ Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0