Malta, here I come.

Svampskogen blev som jag skrev sist, men desvärre ingen vidare skörd. Men en gosse som sprungit som en sate i markerna och endel blåbär så vi var nöjda i alla fall :)

Mamma har firats med släkten, och Julle var såklart i centrum större delen av kalaset. Lite pajkanter fick han också ;) Titta vilken intensiv blick när det väntas på det magiska ordet..

Igår förmiddag blev det en tur till flickorna på vischan. Gud vad vackra dom är, man smälter! Betty 9månader till vänster och mamma Iris 4år till höger.

Goldentanten och Goldengossen ville inte va med på bild, så vi får nöja oss med springrarna.
Efter en intensiv lekstund på gräsmattan med massor ev spring - då det är det enda som gäller i lekväg för dessa livliga damer - begav jag&gossen oss iväg till skogen på blåbärsplock.
Gossen var trött av lek och värme och höll sej inom 10m och käkade bär han med. En hel bärplocks-skopa  hällde jag ut på ett rensgaller och gik iväg en bit för att plocka mer. När jag kommer tbx står Julius där och slickar rent från de sista blåbärsresterna. Ska tillägga att det inte var så gott om bären, menmen allt för min gosse :D

Kvällen bjöd på fisketur med mina bästa kusiner (har bara 2), morbror och bror1. Julle stannade i stugan med mamma och mormor, båten är bara kunstruerad för 300kg. Några borrar var fick de, medan jag fick en härlig kväll framme i fören.

Idag har jag städat rummet för första gången sen i mitten av april haha :D Det tog bortåt 3h. Förhoppningsvis håller det sej lika bra så jag inte behöver städa fören i oktober nu då :) Nej nu har jag lovat mejsjälv att det ska bli LITE oftare!
Vi får se vad jag hittar på med grabben idag. Ett konstant regnande sen imorse får mej att överväga en vilodag. Vi får se!!!

Och sist men inte minst. Igår klickade vi hem en rvecka på Malta jag och mamma. Utan att ens veta om jag får passet i tid eller ens höra om det är OK med jobbet. Gött att bara skita i allt ibland. Smällen får man ta efteråt!!
Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0