Busungen.

Lucifer har blivit en riktig lite busunge igen :) Han har nämligen lyckats snika åt sig lite mat på egen hand förstår ni. En gång från en byrå, en gång från köksbordet och en gång från soffbodet. Vart ska detta sluta? :D Grejen är den att jag skiter fullständigt i det. Han är ju bara huur söt som helst när han går på jakt ;)
3ggr utspritt på mågra månader och står stolarna vid köksbordet törs han inte gå dit alls, så något värst problem är det knappast. Att ett rovdjur jagar skinkmackor på köksbordet är väl inte så konstigt XD

I måndags åkte jag hem under den långa rasten och tog en långprommenad i skogen med gossen. Vi njöt bådatvå, men konstraterar att vi inte gillar att prommenera under tidspress. Vi vill helst kunna luffsa omkring utan att ens behöva fundera på tiden :)

I morse var det månförmörkelse :) Jag såg inte ett piss från lektionssalen men pappa var ute och kikade :) I natt steg han upp klockan 04.00 bara för att plåta en månbild åt mej. Jag sa att jag skulle göra det då fullmånen var grymt vacker, men att jag inte hann med det inatt. Då gjorde han det åt mej. Snacka om omtänksamt :D

Det enda jag gjort är beskärt. Snacka om magisk. Kanske för att jag gått astronomikursen och plötsligt förstår vilken jävulsk lite mikrodel lilla jorden är.

Idag är det tisdag :) Efter en slapp men lång skoldag behövde mormor hjälp med handling och nu är klockan halv sju. Över 20 minusgrader ute, så jag tror jag skiter i långisen faktiskt. Lucifer ligger och gnager på ben och jag känner för en soffkväll framför planet earth som jag fortfarande inte sett :)

Ha det bra!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0