SOL

Spårandet igår gick åt fanders. Det ÖSregnade och blåste rejält så det kanske bidrog till resultatet, vad vet jag? Vi cyklade dit (grusväg) och det var tredje gången för i år, man kanske kan börja på riktigt snart. 6km jogging på det, sen var vi båda trötta!
.
Idag gick vi den "nya" skogsvägen som vi missat häromdagen, och den var fin. Förutom att det tränades hästar
på just den grusvägen. De kom springandes i en jäkla fart och i kruvorna var det svårt att hinna med alltid, så det blev delvis koppel för guppy. Inkallningarna och halterna satt som ett smäck trots flygande hästar både mot&från honom. Jag är skitnöjd :D


Nixen tog knappa två timmar, så väl hemma la vi oss och somnade bådatvå i solen. Eller egentligen vet jag inte och grbben sov, men han brukar ju göra det ;)

För övrigt håller min dator på att kollapsa. Allt som kan tänkas komma till användning bränns ut på band här nu, så får vi se om den dör eller överlever. Den är trots allt bara några år, men jag får väl erkänna att jag inte skött virusprogrammen sådär skitbra. Vi håller tassarna för den :)

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: sofie

Vad fin översta bilden är!!:)

2010-04-09 @ 18:27:52
URL: http://www.dogpower.nu/
Postat av: Sandra & Zantos

Vilken fin hund!! =)

2010-04-09 @ 21:21:56
URL: http://zantos.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Jag bor i Västerås och jag bor väldigt centralt. Mycket trafik och så. Vi har fina parkområden utanför husknuten här, för all del, men där får man ju trängas med resten av alla hundar i Västerås. :)

Jag skulle så gärna cykla med Oscar, men han måste vara lös då för han är rädd för cyklar. Jag har försökt vänja honom, men han får totalpanik och stretar och drar, så ha honom lös på enslig väg är enda sättet, men såna vägar finns inte här :/ Tusan! Jag får helt enkelt flytta! :)

Riktigt bra gjort av julle att inte bry sig om hästarna!

2010-04-10 @ 00:59:35
URL: http://nogg.se/livetsallehanda
Postat av: Matilda

Gillar första bilden :)

2010-04-10 @ 09:56:26
URL: http://www.goldenliv.com
Postat av: Sandra & Zantos

Tänkte jag skriver tillbaka här =) Min vovve är en blandras mellan golden och labbe :D Tack för besöket.

2010-04-10 @ 13:46:03
URL: http://zantos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0