Nosarbete, lek och inkallning.

Hm, rubriken låter väl kanske lite väl flashig om jag får säga det själv haha!

Igår började vi dagen med en låång innehållsrik prommenad i skogen. Jag trampade upp två stycken smårutor (15x15m) längs vägen och körde lite uppletanden. De första skicken gick kanonbra i båda rutorna medans nästa som alltid blev tveksamma med dålig fart. Dock är alltid farten in så hög den går så jag får väl vara nöjd. Vi har kört oerhört lite på att ha flera prylar ute samtidigt så det är därför han blir fundersam. Men man ser att han verkligen vill göra så gott han kan alltid, och jag avgudar honom för det :)


(Julius (4mån på bilden) påinner alla glada att glassäsongen har dragit igång)

Endel inkallning tränades också under prommenaden. Endel svåra och någon lite halvsvår och et gick superbra. Det sitter verkligen i ryggmärgen på honom för han hinner inte ens fundera innan han är framme hos mej guldgossen. Han lekte dessutom fint med både kamptrasa, boll och diverse prylar. Skitkul hade vi!

Väl hemma fick vi vända i dörren, för då var det dags för fotboll. Julle älskar att va på fotboll då det alltid finna massor med folk som gullar med honom och ger honom nåt gott.  På plats fanns även Ronja. En Jrt-tik som jag talat om förut som Julle fick leka hejvilt med. Det roliga är att Ronja inte går ihop med hundar, hon funkar helt enkelt inte med den oavsett ras eller kön. Men Julle går kanonbra. Undra varför Julle är så speciell? Hihi.. Och för en gångs skull fick Julle springa först vid hundlek. Vanligtvis hamnar ju stackarn sist, men nu flög han fram på en fotbollsplan vid sidan av med ett streck till terrier flera meter bakom. Lycka!

Slänger in en rolig gräv-film sen Julle var valp. Ca 4månader gammal, och redan såå charmig. Kolla in valprumpan, man vill ju bara äta upp XD Och råttsvansen. Hela famlijen har suttit och skrattat och gråtit åt denna under dagen..



Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh va SÖT!! :D precis sådär gjorde specs med när han var i samma ålder ;) synd att jag inte filmade det.. så himla fränt att de är så lika varandra!

2010-04-20 @ 07:58:46
URL: http://specs.blogg.se/
Postat av: Marta R.

Det är alltid gott med glass :)



kom gärna till oss.

2010-04-20 @ 14:54:40
URL: http://dirdib.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0