Oj,oj,oj

Shit va länge sen det va jag skrev nu :O Jag få försöka göra den långa vecakn kort helt enkelt.

2 dagar (vilka nu det va) har vi joggat skogsrundan, och ena gången stötte vi först på en joggare med en labrador, men Julle stannade upp av sig själv och vi kunde fortsätta joggandet när de var förbi. Lite senare under turen kommer en tant gåendes precis i en sväng, så hus flux står hon 3m från grabben. Jag kallar in, och han kommer INTE, jag kallaar in igen och han kommer som skjuten ur en kanon. Antagligen var det mycket just där och han hann inte med riktigt, men så ska det absolut inte vara. Så nu lägger jag inkallningen i hårdträning igen. 3gg/veckan ska vi köra ett inkallningspass. Och hittills har vi hunnit med 2st. Båda gick kanonfint och det verkar som att han bara behövde lite repetition, sen ska vi öva mer på extrema störningar i verkligheten!

Vi har varit och tränat agility med träningsgruppen en gång också, Grabben har glömt bort alla hinder haha :) Vi fick kämpa som attan för att få honom över ett 10cm högt hinder. Förstår ni vilken svårtränad hund?. Med matskål och hela galoppen bakom gick väl både det och tunneln någon gång. Han är inte rädd, för ena minuten rejsar han igenom och över på egen hand, nästa ska han absolut inte igenom. Och omotiverad är han inte, han vil veklaigen ha matbitarna i skålen, men han vill inte igenom. Skum hund :) Men perfekt i alla fall <3

Träffade dessutom instruktören vi hade på valpkursen och inte helt oväntat tyckte hon att Julle hade blivit STOOR :) Och lugn. Hon undrade vad vi gett honom (På valpkursen var han en lite busig rackare med spring i benen om man säger så). Han satt där och slog på folk som skulle fortsätta klappa honom medan vi pratade om hans ungdom. Fisförnäm grabbe eller vad? :)

Imorn ska vi på hundträff i stan. Ska bli skojsigt. Ska ta med kameran då också. Nu väntar gäster. Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: sofie

Ska bli så kul att träffa er i morgon! :D

2009-09-18 @ 19:20:18
URL: http://specs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0