Träningsrapport

Imorse, eller idag vaknade jag upp hemma hos Lovisa klockan tolv :O Käkade och spelade lite kort. Hon har lärt mej Kasino, svinkul men jag vinner ju aldrig. Jajja, hemma redan vid ett i alla fall. Julle var i Norge med mor och fra tydligen så jag satte mej och började sy på kuddarna som jag och mamma säljer till jul. Skitkrångliga med massor av steg och grejs, ska lägga in en bild någon gång. Jag satt nog en fem timmar idag, och hann inte ens tre stycken.

Senare gick jag, mamma och Julius fem kilometaren i motionsspåren. Vi går på bra, utan nos och kiss. Hemma åt vi mat och sydde lite till medans grabben låg och grubblade över kvällens träning ;)

Den ägde rum vid gräsplanen nere vid skolan. Han va riktigt taggad och gick otoligt bra i fria följet. Dessvärre är det linförighet som gäller i augusti för oss, så jag ska testa med koppel så småningom. Sen gjorde vi äben tre platsliggningar. En på en och en halv minut, en på två minuter och en på några sekunder bara så han inte ska skrämmas för att tiden blir längre varje gång. Vi testade faktskt ställande med externbelöning bakom åxå, det funkade bra. Men jag fick nyss nys om en artikel om baklängeskedjing, så det ska jag läsa på innan jag börjar med momentet.

Förövrigt måste vi snart handla hundmat, och då ska jag passa på att köpa en apportbock. Hittils har vi bara kört med en gammal snorkel haha...

 

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0