vilken helg.

Vi har verkligen haft en alldeles underbar helg.
Fredagen började med att jag kom hem riktigt tidigt från skolan :) Julius och jag tog en låång prommenad ute i markerna och tränade massor med inkallningar. 15st varav 14 klockrena. Rätt bra ändå, men känner samtidigt att vi behöver något nytt för att lyckas ända fram :/ Hur som helst hade vi ruskigt kul, lekte vilda lekar och njöt av varandras närvaro.
Därefter drog vi igång ett storbak, och Julius satt brevid mig och tiggde heela tiden. I flera timmar hängde han i, men han fick ju smaka endel också :)
Kvällen fick gossen spendera med resten av familjen.


Lördagen gick jag och höll tummarna för att dagens nix skulle bli lika perfekt. Och om den blev. Vi gick vid Smestad igen och idag hade jag bestämmt mej att träna hårt på inkallningen då det somsagt finns en massa vilt där. Gossen var hur klockren som helst och gjorde mig totallycklig ute i vildmarken :) 1 inkallning sprack, konstigt nog då det måste varit den absolut enklaste. Han stod och tittade på mig, kanske 20m framför, och rörre inte en fena när jag kommenderade. Mattes knasboll! Då vart han iaf kopplad i några hundra meter, och sen släppt igen. Alla inkallningar efter det satt även de. En var så bra att han faktiskt fick ett rökt märgben som jag släpat med mig. Det var uppskattat!
En prommis till mormor, och ett stop för bus på grusplanen hann vi få in också!

Jag började fila lite på att lära grabben släcka lamporna, men mja jag ångrade mig. Istället pysslar vi lite med att städa ihop leksakerna i hans låda. Jag började med att lära honom doppa huvudet i lådan (vilket tog typ 2 klick), sen klickade jag för lyft av leksak och sen baklängeskedjade vi. Ibland får han sina små söta blackouts men i övrigt går det helt ok. Han slänger i en leksak, men tar jag inte bort den igen så stökar han till igen genom att plocka upp den en gång till och hålla på sådär. Jag ska fila vidare så ska vi nog klara detta. Märkte tydligt att vårat valpfoder som vi använder som godis inte dög till detta, här skulle det vara köttbullar enligt grabben! XD

Söndag och idag har vi bara gått lite små kortisar. Tränat vidare på städa lite grann. Dessutom har vi somnat som två skedar med huvudet i biologiboken hela två gånger. Haha, ibland har man kul..
Nu tror jag bestämt att jag ska fortsätta med lite småträning :D

Ha det bra!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0