Mycket motion + lite träning.

Igår hände inte sådär jätte mycket på hundfronten. Vi va och sa hejdå till våra tyska släktingar som åker hem och inte kommer tbx fören i maj. De är Julles absoluta favoriter utanför familjen så det var lite speciellt. När vi skulle gå till bilen gick han före ut, sen när jag skulle lyfta in honom i bagagen så stack han in i huset igen, sprang fram till en i taget och gosade lite. Sen vände han på klacken och gick till bilen igen. Det kändes verkligen som att han ville ta ett sista adjö för i år. Sötnosen...

Idag började dagen ganska sent. Men vi pallrade oss iväg på 1,5h långis mot sjön. Han gick lös halva vägen dit, för första halvan var det oflk framför oss som störde honom lite. På playan rejsade han av sig, jagade pinna och grävde i sanden. Vi tränade även några repetitioner av läggande och fot. Läggandet kan ha gått en aning framåt idag. Jag tror faktiskt att jag backade lite snabbare än vanligt och dessutom på en ny plats. Annars står det rätt still där just nu.





Hem gick han lös hela vägen så han fick sej en genomkörare. Men precis när vi kommit hem blev det 1h långis i skogen med grabbens kompis M. Sist de lekte var vi lite osäkra på om det var gruff eller lek. Så idag gick vi till skogen utan att de hälsade (Julle gick för övrigt kanoners i kopplet) och därefter släppte vi dem där. De lekte hur fint som helst. Inga tendenser till gruff. En gång blev de lite väl på varandra av lekhets så vi avbröt dom, men annars gick allt finfint.

Verkligen usel bild. Julle kritvit i solen och M svart i skuggan. De skulle bytt plats. Men det blev den enda bilden.

Nu blir det kanske bara lite läggandeträning. Annars ska vi vila ut i våra kroppar. Julle har sprungit konstant sen i morse ju.. Ha det bra!!!

Kommentarer
Postat av: sofie

snyggingen!

2009-10-15 @ 22:15:45
URL: http://specs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0